Untitled
13 maa 2014
week 39: 7 t/m 13 maart

We zijn op 07 maart boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Willeke, tante Maartje en Eline waren er ook. Na haar boterham heeft Laura even in de kinderwagen gelegen, maar ze wilde niet gaan slapen. Toen we thuis waren, heeft ze nog een tijdje hard gehuild. Alleen als ik haar op de arm had, was ze stil. Uiteindelijk is ze dan toch in slaap gevallen en heeft ze erg lang geslapen. Bas was bij Laura op de kamer aan het spelen en samen hadden Bas en Laura de grootste lol. Toen ik de kamer binnen kwam, zei Bas: “nee, mama, jij mag hier niet komen…”
Op 08 maart ben ik ’s morgens met Laura en Bas bij Fanny op bezoek geweest. Willemiek en Sanne waren er ook. Laura heeft er de hele tijd gezellig bij gezeten. Ze heeft lekker van haar koekje zitten genieten en van haar thee ;-). ’s Middags zijn we met zijn vieren naar het Zandbos geweest. Het was erg lekker weer! Ik had Laura wat meer overeind gezet in de wandelwagen, zodat ze wat beter rond kon kijken. Ze vond vooral ook de hardloopwedstrijdjes met Bas erg leuk. ’s Avonds hebben Laura en Bas samen in bad gespeeld.
We zijn op 09 maart bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Het was erg mooi weer en we hebben dan ook lekker in de tuin gezeten. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook.
Op 10 maart moest ik ’s middags samen met Bas naar de tandarts. We hebben eerst Laura naar opa en oma Van Aerle gebracht. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben nog wat bij opa en oma gedronken en zijn daarna boodschappen gaan doen.
Toen ik op 11 maart even naar de wc was, lag Laura in de box en was Bas lief aan het spelen. Toen ik een paar minuten later weer in de kamer kwam, huilde Laura en had Bas 3 afstandsbedieningen, 6 toet-toet-autootjes met de bijbehorende wegdelen, de bril van zijn potje en nog wat kleine rommeltjes in de box gegooid . ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle, tante Willeke en tante Maartje en Eline op bezoek. Laura heeft gezellig op schoot gezeten. ’s Avonds zijn Bas en Laura weer samen in bad geweest.
We zijn op 12 maart naar de winkel gewandeld. Het was erg mooi weer. Op de terugweg zijn we bij de paardjes gaan kijken. ’s Middags zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Laura heeft er weer gezellig bij gezeten. Toen we haar even in de box legde, begon ze te huilen totdat ze weer op schoot mocht.
Op 13 maart hebben we weer lekker een stukje gewandeld; het was weer erg mooi weer.
Laura kan zwaaien, zo schattig!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative